Om os – Strikkehjørnet Mariager

Om os

Velkommen til.

Jeg er så glad for, at du har fundet din vej herind til min lille biks. Havde jeg haft muligheden, ville du få skænket en kop kaffe og blive budt indenfor. Jeg vil forsøge at gøre det samme virtuelt - altså byde dig indenfor og fortælle lidt om, hvilken butik du er stødt på og baggrunden bag den. 

Mit navn er Maria Elstrøm og jeg er butiksindehaver og webshopejer. Kort fortalt elsker jeg alt, der har med garn og håndlavede lækkerier at gøre. Helst så lokalt produceret som muligt. Og altid med øje for, at produktionen er foregået på mest bæredygtige vis. Jeg er ung af krop, gammel af sind og bestemt selvstændig af ånd. Der er ofte fart på og jeg får idéer til alverdens. Alt det samt en masse små, hyggelige hverdagsindblik får du på min Instagram og facebookside. 

Strikkehjørnet kommer sig af idéen om at skabe en butik, der føles lidt som et andet hjem. Et sted hvor du kan slå dig ned, slå benene op, få serveret kaffe og blive inspireret til dine kreative projekter. Med en drøm om at skabe et fællesskab af alle os, hvis hjerter banker lidt hurtigere, når der kommer kvalitetsgarn på banen. Os som gerne vil have lige dét ekstra. Vi opdaterer løbende med nye garner, nyt tilbehør og nye strikkedesignere. 

Denne biks er skabt for dig. Kvalitetsgarner, unik håndlavet tilbehør, de nyeste strikkeopskrifter og altid personlig betjening. Ingen spørgsmål er for små eller store og du kan altid få fat på os til råd og vejledning. 

Så velkommen. Jeg håber, du vil tage dig tid til at kigge det hele igennem og kan mærke den passion og omhu, der ligger bag denne biks.

Rigtig god fornøjelse,

En kærlig hilsen,

Maria Elstrøm - Indehaver af Strikkehjørnet