Om Strikkehjørnet

Garn er ikke bare garn

Indehaver

Maria Elstrøm
I strikkehjørnet mariager har vi en mission

Vi vil udbrede det gamle håndarbejde til så mange som muligt. Unge, som ældre. Butikken drives af ildsjæle, som brænder for garn, godt håndværk og alt det, der følger med. Vi går op i kvalitet. Vi går op i, hvor garnet kommer fra og hvordan det er blevet produceret.

 

Vi vil ikke bare udbrede håndarbejdet at strikke eller hækle. Vi vil gerne præge os alle derhen, hvor vi som forbrugere bliver mere bevidste om de forskellige typer af garn og de produktionsprocesser, der ligger bag.  Som så meget andet, er garn ikke bare garn.

 

I dag bliver det mere og mere brugt at anvende naturfibre til at producere garn, og det giver så god mening. Vi kender allerede bomuld, men eftersom bomuld ofte kræver store mængder kunstvanding og kunstgødning, leder vi efter alternativer som kan dyrkes lokalt og kræver færre ressourcer. Vi går ind for en bedre udnyttelse af ressourcerne, at blive mere bevidste omkring dyrevelfærd og træffe bedre valg for klimaet.

 

Hos os vil du både finde garn og tilbehør, men du vil også finde viden om de forskellige materialer – så du kan træffe mere bevidste valg.

 

Følg med her

strikkehjørnet på instagram

Følg med på Instagram hvor vi deler inspiration til dine strikkeprojekter.