Små ting og min strikkeliste i April 20'

Godmorgen derude, Jeg sidder i vores vindueskarm ud mod gården og holder øje med vores nye, søde får som hurtigt er faldet til på vores lille gård. Jeg har besluttet mig for, at jeg hver uge vil dele et hverdagsindlæg med billeder fra ugen og min opdaterede strikkeliste, som ændrer sig.. Hmm. Hver dag. Jeg elsker at læse den type uformelle indlæg fra andre og synes, det kunne være hyggeligt, hvis I vil læse med.
Vores nye venner her i Corona-tiden, som endnu ikke har fået navne. Jeg har fået en del fine forslag, men I må endelig gerne komme med flere. En gammel dansk race, som hedder Ertebøllefår. Jeg foreslår Erte og Bølle, men den korthårede er endnu ikke overbevist.
 
Holiday Slipover af Petiteknit strikket i to tråde Snefnug (råhvid) og én tråd Silk Mohair (fv. 6)
 
Og min nye favoritvest er kommet af pindende. Jeg er svært begejstret. Sådan, virkelig svært begejstret. Og I må ikke sige til nogen, at jeg hverken har hæftet alle ender eller vasket før brug. Jeg er en utålmodig og begejstret type, som ikke er særlig god til at gå op i alle detaljerne eller holde mig til “strikke-reglerne”. Jeg strikker samtidig videre på min Copenhagen Cardigan fra Petiteknit. Jeg strikker i én tråd Alpakka 2 fv. E3S og én tråd Silk Mohair fv. 3S – begge fra Isager. I min størrelse (str. S) går der 200 g Alpakka 2 og 125 g Silk Mohair. Jeg kan ikke vente, til den er færdig. Igen – svært utålmodig.
Strikkeliste April 20′

  Og til slut.. Denne morgen føler jeg mig taknemmelig for:

  • Solskin
  • Vores hverdag på gården tæt på dyr og natur
  • I søde mennesker, der følger med på den anden side af skærmen

  At det her rent faktisk er arbejde, er ikke gået op for mig endnu. Det er så rigt, passioneret og samtidig intens en hverdag og jeg både elsker det, og har indimellem brug for en pause.

  Tak fordi I bestiller garn, kommenterer og følger med.

  Må I have en skøn solskinstirsdag,

  De kærligste hilsener,

  Maria Elstrøm, Strikkehjørnet Mariager 


  You may also like

  Example blog post
  Example blog post
  Example blog post